lunes, 20 de diciembre de 2010

Receptes per a NADAL

TORRO DE GUIRLACHE


Ingredients:    


- 500 gr. Sucre.-        
- 100 gr. Pinyons o ametlles flirtejades.-        
- 100 gr. Mantega.-Oli d’ gira-sol.

Preparació: 

Es cou a foc lent la mantega y el sucre, quant estigui líquid y el sucre absorbit, afegir els pinyons o ametlles. Moure contínuament amb una cullera de fusta fins que tingui un color torrat, posar la mescla en una superfície untada amb oli, aplanar y tallar en trossos, avanç de que es refredi del tot. 

TORRO DE XOCOLATA

Ingredients: 

- 250 gr. de xocolata negra.
- 100 gr. De ametlles, avellanes o 75 gr. Arròs inflat.
-  Oli de gira-sol. 

Preparació: 

Fondre el xocolata amb bany maria removent amb compte.Quant estigui fondre se li posa l’ingredient escollit i es mescla amb la cullera de fusta.Posarem la mescla en motlles untats amb l’oli i deixarem refredar. 

POLVORONS:

Ingredients

- (36 UNITATS)
- 250 gr. Farina      
- 75 gr. Ametlla moldre      
- 100 gr. Sucre   
- 125 gr. Mantega        
- canyella en pols
- sucre glaç 

Preparació: 

Posarem la farina en una font que pugui anar al forn i la torrarem donant-li voltes amb una cullera fins que agafi un color daurat, Deixarem refredar, incorporarem les ametlles a la farina i es barreja bé.Fondrien la mantega en una cassola a foc lent fins que estigui espumosa, afegirem el sucre mesclada amb una culleretes de canyella y batrem fins que estigui tot bé mesclat. Afegirem poc a poc la mescla de farina y ametlla sense deixar de moure fins obtenir una massa dissolta, deixarem refredar , posarem la massa y la aplanarem amb un rodolo, tallarem amb un talla pasta o un got petit.Cuinarem en el forns precalentat a 13º durant 20-25 minuts.Deixarem refredar i posarem el sucre glaç.  

GALETES NEVADES


Ingredients:      


- 1 ou     
- 250 gr. Mantequilla       
- 3 culleretes de cola-cao        
- 1 culleretes Nescafé        
- 3 culleretes de coco rallat        
 - Llet
- Coco rallar        
- Galetes Maria

Preparació: 

Posarem en el got de la batedora l’ou, la mantequilla, el cola-cao, el Nescafé el sucre i les culleretes de coco, batrem tot fins formar una crema.omplirem  les galetes i les mullem en la llet, per les dues cares, passant-les pel coco rallat.    

No hay comentarios: